Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (3.28 secunde)
Daca mi-ar fi dat un telefon (cei de la ANI-n. r. ) s-ar fi lamurit si nu il mai prindeau pe Mazare sa-l dea jos", a mai adaugat primarul Constantei.
) L-am sunat in ultimele 3-4 ore pe Octavian Opris si nu a raspuns la telefon, ca dovada ca se simte vinovat.
Liderul social-democrat ar fi reusit sa dea de ministrul Muncii la telefon, reprosandu-i ca, "in timp ce, la Bucuresti, toata lumea se da de ceasul mortii", reprezentantii Fondul Monetar International aflandu-se in tara, el sta in vacanta cu saptamanile.
De aceea, orice ajutor, initiativa, idee inseamna foarte mult pentru mine", scrie Kelemen pe siteul sau. El a mai deschis si un concurs pentru design-ul afisului sau de campanie avand ca premiu un telefon iPhone.
Ma asteptam sa dea un telefon. Pana la urma l-am sunat eu, din politete", a adaugat Basescu. Presedintele a spus ca se astepta ca Iohannis sa-i fi spus ce intentii are, ce viziune si ce propune.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, sambata, la Brasov, ca in cursul zilei a vorbit la telefon cu Klaus Iohannis despre posibilitatea unei intalniri, duminica, la Bucuresti, impreuna cu reprezentanti ai majoritatii parlamentare, pentru a reconfirma sprijinul acesteia pentru edilul Sibiului, precum si pentru stabilirea unui plan de actiune in acest sens.
Am vorbit cu el la telefon si i-am zis: domnule primar, veniti in fata tarii nu doar cu un program de guvernare, veniti saptamana viitoare cu 15 ministri.
"Domnul Negoita cunostea pozitia noastra, am vorbit si duminica prin telefon, deci nu era o noutate pentru domnia sa, deci a inteles ca nu ne schimbam in acest moment pozitia", a adaugat senatorul UDMR.
Pana a venit nota de telefon, aproape 60.000. Sotul meu s-a suparat foarte tare. Asa ca de atunci am vorbit numai cu Dick, cainele meu".
- Da, la telefon! - Voiam sa va informez ca avem posturi libere. - Despre ce este vorba? - Vedeti dvs., am ramas fara marionete.
Regret ca nu s-a gasit solutia politica care sa formeze o majoritate, un om care sa spuna nu unui telefon al presedintelui Basescu.
M-au bucurat mesajele numeroase pe care le-am primit pe telefon. Dar, cel mai mult, m-au bucurat mesajele voastre. Pentru care va multumesc inca o data.
In timp ce-si facea cumparaturile in Saint-Louis, ea i-a dat cativa euro si numarul ei de telefon unei tinere cersetoare.
"De luni ne apucam de treaba!", i-a spus Victor Ponta lui Ion Iliescu, la telefon. Dupa sase ore de la start, procesul de votare s-a incheiat.
L-am mai cautat, inclusiv ieri, de la Bruxelles, dar nu a mai raspuns la telefon. Probabil ca decizia fusese luata.
Daca pana acum raspundea la telefon 24 de ore din 24, de-acum inainte ofiterul va fi relationa si on-line cu partenerii sai, ziaristii acreditati.
Ei nu vor sa inteleaga faptul ca noi incercam sa construim un partid pe baze concrete, si nu pe membri luati din cartea de telefon.
nu cu cei luati din cartea de telefon si cunostinte ale membrilor carora nici nu li s-a spus ca fac parte din partid.
Practic, legatura cu cetatenii nu exista deoarece fax-urile si telefoanele nu sunt instalate, iar pentru a obtine o simpla informatie bucurestenii trebuie sa se deplaseze la sediu sau sa detina un numar de telefon mobil al unui angajat al primariei.
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
google-analytics.com